PSV Business Club: unieke hospitality & netwerken net over de grens

GPEC en de Nederlandse landskampioen PSV uit de Eredivisie Voetbal slaan vanaf januari 2017 de handen in elkaar en gaan samenwerken.

Beide partners zijn er van overtuigd dat de voetbalbeleving en het bedrijvennetwerk rond PSV uniek zijn, ook voor de Antwerpse en Limburgse regio in België. Daarom reikt PSV nu de hand uit naar Belgische bedrijven die een unieke ervaring willen aanbieden aan personeel, klanten en relaties terwijl ze hun netwerk gevoelig uitbreiden over de grens heen.

GPEC Events & Communication, met zaakvoerder Günther Peeters, is inmiddels 8 jaar actief vanuit Mol. In de uitbouw van zijn zaak is netwerken altijd al een belangrijk element geweest, veel bedrijven kiezen in de wereld van communicatie en marketing immers eerst op basis van een goed persoonlijk contact.

In zijn zoektocht naar de best geschikte netwerkmomenten hiervoor heeft Günther vaak deelgenomen aan de activiteiten van de diverse werkgeversorganisaties maar ook de combinatie van sport en netwerken is hem niet vreemd. In die context maakte hij een aantal jaren geleden al kennis met PSV en hun ongekende business mogelijkheden. Günther Peeters, zaakvoerder GPEC: “Ik was van bij de eerste keer onder de indruk van de topcatering en gezellige, bijna Kempense, sfeer die er hangt bij PSV voor, tijdens en na een wedstrijd. En dit op slechts een halfuur van Turnhout! Ik heb nu zelf twee business seats naast mijn seats bij KVC Westerlo, voor elk wat wils dus!” 

PSV gebruikt dan ook niet voor niets de slogan ‘zakendoen op topniveau!’ Alle bedrijven en relaties die zakelijk verbonden zijn aan PSV vormen samen één van de grootste zakelijke netwerken van Zuid-Nederland met de naam ‘PSV Business’. 

Vanuit die eerste contacten met PSV heeft Günther bij Nick de Graaf, Sales Manager PSV, altijd beklemtoond dat PSV qua business mogelijkheden zijn gelijke niet kent in de regio net over de Belgisch-Nederlandse grens. En dat ze dit in eerste instantie bekender zouden moeten maken richting de Kempense ondernemers in Antwerpen in Limburg.

PSV heeft dit idee nu opgepikt maar beseft ook dat de communicatie tussen een Nederlander en een Belg soms anders en/of moeizamer verloopt. Günther zal met GPEC dus de ideale tussenpersoon zijn in deze communicatie en wordt aangewezen als de contactpersoon van PSV voor België.

GPEC en PSV zullen vanaf de eerste helft van 2017, ook via telesales, een aantal wedstrijden tegen all-in tarief aanbieden voor de tweede helft van het lopende voetbalseizoen. Zo kunnen geïnteresseerde bedrijven op een interessante manier kennismaken met de unieke en gezellige beleving die PSV bij elke wedstrijd biedt. Nick de Graaf, Sales Manager PSV: ”We steken de hand uit naar bedrijven over de grenzen heen en gaan er voor zorgen dat ze blijven terugkomen. Wie weet starten we binnenkort wel een extra business club op voor België?”

UPDATE: de samenwerking met PSV werd vanwege het succes verlengd op 12 juni 2017 voor het seizoen 2017-2018.

Wilt u zich verzekeren van uw aanwezigheid bij topwedstrijden van PSV in de Eredivisie? Meldt u dan nu aan bij Günther Peeters op gunther@g-pec.be

Kijk voor meer informatie ook op www.psvbusiness.nl en op deze speciale link!