FreshFood groeit dankzij GPEC

FreshFood is ontstaan vanuit de kleinhandel Vanlommel Groenten & Fruit te Mol, reeds meer dan 20 jaar actief in de wereld van verse groenten en fruit. Door de constante groei van onze professionele klanten en horeca is Vanlommel Groenten en Fruit overgegaan naar een gespecialiseerde groothandel die vooral werkt op maat en vraag van de klanten, en dagelijkse leveringsschema's afwerkt.

FreshFood tracht altijd te zorgen voor de kortste en snelste weg tussen producent en eindverbruiker. Om de bekendheid van FreshFood onder de lokale horeca-, onderwijs-, sport- en OCMW-instellingen te vergroten organiseerde GPEC een belronde. Deze belronde was er op gericht om meer bezoekers op de website met het actuele dagaanbod van groenten en fruit te krijgen, maar vooral was het de bedoeling om meer klanten te maken in de regio.

Mede dankzij een goede doelgroepanalyse bij en met de klant, een professioneel opgesteld mailing en belscript en vooral een gepersonaliseerde aanpak slaagde GPEC in dat opzet. Met een succesratio aan afspraken van 26% op het totaal aantal telefoons en een ratio van 22,5% die dan ook effectief klant werden maakte GPEC ook van FreshFood een tevreden klant.

Meer info op www.freshfood.be