Pollet NV

  • Danny Pollet & Günther Peeters

Pollet NV bestaat inmiddels 85 jaar en is vooral gekend in de Antwerpse en Limburgse Kempen alsook het Hageland voor de verkoop van brandstoffen en mazout. Klanten kunnen ook steeds terecht in het netwerk van Pollet-stations voor de bekende service en de beste prijs.

Na 85 jaar was het echter tijd om het sponsorings- en marketingbeleid grondig te herzien en aan te passen. Pollet NV opereert vandaag de dag immers in een uiterst concurrentiële markt vol grootspelers.

GPEC werkte voor Pollet NV een nieuwe en aangepaste strategie uit die toelaat om de troeven van een kleinere speler uit te spelen in hun voordeel. Hiertoe ontwikkelde GPEC een strategie met gerichte en frequente marketingacties in de doelgroep, een nieuw logo met 'persoonlijke' mascotte en een aangepaste website. Dit alles zonder de aandacht voor de sterke prijszetting en de bekende service van Pollet NV uit het oog te verliezen.

Dankzij de op verkoop gerichte acties en visie slaagt Pollet NV er dankzij GPEC ook voor de komende jaren in de toekomst en continuïteit te verzekeren.

GPEC, een sterke partner in een steeds veranderende markt!

www.polletnv.be